Produkcja wysokiej klasy szampana trwa około sześciu lat [WIDEO]
Produkcja wysokiej klasy szampana trwa około sześciu lat, a nawet więcej – mówi wiceprezes Polskiego Instytutu Winorośli i Wina Marek Jarosz. Jak tłumaczył, musujące wino wprawia szybko w dobry nastrój dzięki zawartości dwutlenku węgla, który przyspiesza przedostawanie się alkoholu do krwi.
Komentarze naszych czytelników
Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu
Dodaj komentarz
Przeczytaj też:
Mario Valentino w modzie sezonowej – jak wkomponować torebkę w aktualne trendy?
Wszystko już gotowe do urządzenia w Radomiu placu artystów [FOTO]
Zła passa Radomki wciąż trwa. Niewytłumaczalna porażka w pierwszym secie
Wyprzedził radiowóz przed przejściem dla pieszych
Nowi podoficerowie z radomskiej brygady WOT wykuli swe szlify w Bieszczadach [FOTO]